Privacyverklaring Pam van den Berg

Pam van den Berg neemt jouw privacy zeer serieus en handelt altijd in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). In deze privacy verklaring leg ik uit welke gegevens wij verwerken en met welk doel.

Pam van den Berg

Koninginnelaan 70

5491 JW Sint-Oedenrode

[email protected]

 

Deze verklaring is van toepassing op de website pamvandenberg.com, makkelijkinslaap.nl en alle subdomeinen, maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt.

 

Heb je vragen over deze privacyverklaring, stuur dan een mailtje naar [email protected]

 

Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op de website pamvandenberg.com en makkelijkinslaap.nl en bij het afnemen van diensten en producten van Pam van den Berg laat jij je (persoons)gegevens achter.

 

Ik vraag alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is nodig om je bijvoorbeeld een uitnodiging voor een event te sturen of het mailen van gratis content; je voornaam wordt gebruikt voor het personaliseren van e-mails.

 

Als je klant bent geworden dan kan het zijn dat ik meer informatie van je verzamel. Je kan hierbij denken aan: gesprekverslagen of -aantekeningen en inhoud van communicatie. Dit doe ik om je nog beter van dienst te kunnen zijn.

Als je als bedrijf klant bent van mij kan het zijn dat ik voor het correct voeren van mijn administratie ook andere gegevens nodig heb, zoals de bedrijfsnaam en btw-nummer.

 

Persoonsgegevens

Welke persoonsgegevens ik verwerk hangt af van de functies die je gebruikt op de website (denk bijvoorbeeld aan het reageren op artikelen) en welke producten en diensten je afneemt:

 

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Mailadres
  • Telefoonnummer
  • Adresgegevens
  • Bankrekeningnummer
  • Gegevens over jouw activiteiten op de website pamvandenberg.com en makkelijkinslaap.nl
  • Persoonlijke informatie die jij vrijwillig deelt in gesprekken, een reactie op een artikel, via het contactformulier, via de mail of telefonisch.

 

Doeleinden

Ik verwerk deze gegevens voor een of meerdere van de volgende doeleinden:

 

  • Het kunnen aanbieden van informatie met betrekking tot de producten en diensten van Pam van den Berg en het kunnen uitvoeren van andere promotieactiviteiten zoals is toegestaan volgens de wet (elke mail bevat een uitschrijflink)
  • Om je te bellen of mailen als dat nodig is om een dienst te kunnen leveren of antwoord te geven op je vraag
  • Om jouw gedrag op de website te analyseren om zo de website te optimaliseren
  • Om het aanbod af te stemmen op jouw behoeften
  • Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn

 

Pam van den Berg is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijvoorbeeld bepaalde gegevens nodig voor de belastingdienst.

 

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

Ik heb niet de intentie gegevens te verzamelen van bezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk de leeftijd van de bezoeker te controleren. Beschikt Pam van den Berg ongewild over gegevens van jouw kind, stuur dan een berichtje om de gegevens  te laten verwijderen ([email protected])

 

Bewaartermijn

Ik bewaar je gegevens zolang als ik ze nodig heb om mijn werk te kunnen doen.

Voor de administratie geldt de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar.

 

 

Persoonsgegevens delen met derden

Pam van den Berg verstrekt jouw gegevens alleen aan derden als dit strikt noodzakelijk is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan de wettelijke verplichting.

 

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. Om de website beter en sneller te laten functioneren en deze beter te kunnen afstemmen op jouw voorkeuren, gebruikt Pam van den Berg cookies. Je kunt het gebruik van cookies via de instellingen van je browser uitschakelen. De werking van de website wordt dan wel minder.

 

Op www.pamvandenberg.nl zijn social media buttons aanwezig. Ik heb geen inzage in de gegevens die social media verzamelen. Wil je weten hoe zij omgaan met gegevens, bekijk de privacy policy van Facebook, LinkedIn, Google en Instagram.

 

 

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je kunt mij altijd vragen welke persoonsgegevens ik van jou bewaar en verwerk. Je kan me natuurlijk ook verzoeken om je gegevens aan te passen of te verwijderen. Dit doe ik nadat ik gecontroleerd heb of dat verzoek ook echt van jou afkomstig is.  

Gegevens met een wettelijke bewaartermijn kun je niet laten verwijderen.

 

Beveiliging

Ik neem de bescherming van jouw persoonsgegevens serieus. En neem passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens tegen te gaan.

 

Heb je een klacht?

Als jij de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, stuur een mailtje naar [email protected]. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Pam van den Berg.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Versiebeheer

Februari 2020. Deze verklaring wordt indien nodig aangepast naar de actuele situatie. Ik raad je aan de verklaring ook later nog eens te raadplegen.

 

 

 

 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.